Onze voorzieningen


Het sanitair


Er zijn twee moderne toiletgebouwen, elk met gescheiden afdelingen voor dames en heren. Een van de gebouwen heeft een speciale kinderafdeling met babybadje, verhoogde douches en een aankleedplateau.
Verder zijn er een koelkast, een luxe afwasplaats, een centrifuge, een magnetron, 2 wasmachines en een droger aanwezig.
Sinds 2017 zijn er 2 mini - sanitairgebouwen bijgekomen.Het tweede toiletgebouw.
De elektra


Op onze velden staan kasten waar de kabels op aangesloten kunnen worden. De stroomsterkte kan per staanplaats verschillen. Dat kan van 4, 6 of 10 ampère zijn. Voor seizoenplaatsen is in het totaalbedrag 200 KWH stroom inbegrepen. Dit wordt via een teller bijgehouden. Het is raadzaam om voldoende bekabeling mee te nemen.

De stroomkasten zijn voorzien van aardlekschakelaars.

Het water


Op de velden zijn tappunten aanwezig. Het afvalwater moet worden opgevangen in een emmer of tank en via de chemische stortplaats naast het toiletgebouw worden afgevoerd. Het chemisch toilet moet ook hier geleegd worden. Wist u dat u ook azijn als afbreker en neutralisator in uw chemische toilet kunt gebruiken? Dat is een stuk milieu-vriendelijker.Het gas


U moet uw eigen flessengas meenemen. Wanneer uw gas op is, kunnen wij u verwijzen naar een leverancier.

Het afval


Het huisafval kan gedeponeerd worden in de container bij de schuur. Dit mag alleen huisafval zijn, geen chemisch afval of vloeibare stoffen. Wij verzoeken u dan ook om ons kampeerterrein vrij te houden van zwerfvuil. Glas kan worden gezet in de hoek naast de chemische stortplaats. Papier wordt ook gescheiden ingezameld.

De bibliotheek


In één van de toiletgebouwen liggen boeken en tijdschriften die geleend kunnen worden en weer teruggebracht. Heeft u zelf ook een aanvulling in de vorm van een boek, een tijdschrift of en krant dan houden wij ons hiervoor aanbevolen. Ook liggen er mappen met informatie over uitstapjes. Wie van fietsen houdt, kan hier diverse fietsroutes vinden.
In het kantoor zijn diverse mappen met fietsroutes aanwezig.